15 Şubat Çarşamba Emma-Kate Kennedy (Tavistock Clinic, London)

15.02.2017 AFİŞ uluslararası konferans 2

OKULLARDA VE TOPLUMDA ÇALIŞAN PSİKOLOGLAR İÇİN SÜPERVİZYON: İLİŞKİSEL VE YANSITMALI YAKLAŞIM

Konuşmacı: Dr. Emma-Kate Kennedy

15/02/2017

Handan Hayrettin Yelkikanat Meslek Lisesi Konferans Salonu

14:00

Dr. Emma-Kate Kennedy, Londra’da Tavistock Klinik’te çalışmaktadır. Tavistock Klinik, dünyanın önde gelen ruh sağlığı ve eğitim hizmeti veren merkezleri arasındadır. Bowlby, Bion ve Winnicott gibi birçok önemli psikanalist, Tavistock Klinik’te kuramlarını geliştirmişlerdir. Tavistock Klinik’in eğitim psikolojisi doktora programını koordine eden Dr. Kennedy, aynı zamanda kliniğin “çocuk, genç yetişkin ve aile” bölümünde psikolog olarak çalışmaktadır (Bkz: http:// tavistockandportman.nhs.uk)

Konferans,  SOYAÇ ve Maltepe Kaymakamlığı işbirliği ile okul terkinin önlenmesi amacıyla Ekim 2015’ten bu yana devam edenLiseden Üniversiteye Gençler Birlikte Projesi’nin gerçekleştirildiği Handan Hayrettin Yelkikanat Meslek Lisesi konferans salonunda saat 14:00’te yapılacaktır.

Konferans dili İngilizcedir. Katılımcılara, katılım belgesi verilecektir.

Konferans Ücreti: 50 TL

Banka Hesap Bilgileri

Alıcı: Maltepe Üniversitesi

IBAN: İşbankası TR31 0006 4000 0011 2650 1956 21

Lütfen dekontlarınızı ipekpur@maltepe.edu.tr adresine yollayınız.